Luxus apartmanok Velencei-tavi panorámával

A legmagasabb igényeket is kielégítő, 61-75 m2-es apartmanok maximális kényelmet biztosítanak a nyaralás alatt is! Nézze meg...

Bővebben
Nincsenek hírek.

Nyár, vakáció - hív a Velencei-tó! "Egy igazán szuper családi nyaralás"

20 900 Ft/fő/éj-től

Strand, élményfürdő, programok Ele-Fülöppel és Ele-Fannival (Érv.: 2017.07.02-08.27.)

Bővebben

Tisztelt Szálloda!Harmadik alkalommal jöttünk ide pihenni! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat (most is)! Szeretnénk külön köszönetet mondani az...

(Vendégkönyv)

Bővebben

2015. június első hetét töltöttük férjemmel ebben a szállodában. Nagyon jó helyen fekszik, kijárás van közvetlen a tó partjára. A Kert nagyon szépen...

(Ittjártam.hu)

Bővebben

Szeretettel üdvözlök Mindenkit, véleményem a VELENCE Resort Spa-ról, ahol második alkalommal vagyok. Volt szerencsém az országban több helyen járni,...

(Ittjártam.hu)

Bővebben

Az egész család remekül érezte magát, 4 éves kisfiúnk a sok program, animátor, játszóház bűvöletéből alig akart hazamenni. Örömünkre szolgált, hogy...

(E-mail)

Bővebben

Avval kezdődött, hogy a gyermekeim nyaggattak, ők még sosem voltak wellnessezni. Körülnéztem a neten az aktuális ajánlatok között és megtaláltam a...

(Ittjártam.hu)

Bővebben

2015. június 21.

Tisztelt Szálloda!
Harmadik alkalommal jöttünk ide pihenni! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat (most is)! Szeretnénk külön köszönetet mondani az étterem dolgozóinak, akik mindig nagyon finom ízletes reggelivel, ebéddel és vacsorával szolgáltak, köszönjük a pincérek "fáradhatatlan" munkáját! Köszönjük külön az animátorok szórakoztató programjait, a foglalkozásokat és minden élményt, amivel a kicsik és nagyok kedvében járnak! Sok helyen jártunk már és összességében a véleményünk: AZ ORSZÁG LEGJOBB SZÁLLODÁJA! Maradjatok meg ilyennek! Jövünk mééég! :-) További jó munkát és jó egészséget minden dolgozónak!

Vendégkönyv

2015. június 14.

2015. június első hetét töltöttük férjemmel ebben a szállodában. Nagyon jó helyen fekszik, kijárás van közvetlen a tó partjára. A Kert nagyon szépen gondozott, nagyon sok nyugágy van napernyővel. Különböző típusú élménymedencék vannak, sodró folyosó, szaunák, gőzkabin. Külön jó dolog, hogy a belső mendencékből ki lehet úszni a külső részbe. Van kimondott gyógymendencéje is, a gyerekeknek egy elkülönített fürdőrész. Három külön álló épülete van de mindegyik össze van kötve a wellness részleggel, így a szobákból fürdőköppenyben át lehet sétálni. A tisztaság jó és a modern szobák ellenére külön van a WC és fürdőszoba. Különböző programokat is szerveznek.

Ittjártam.hu

2015. május 08.

Szeretettel üdvözlök Mindenkit, véleményem a VELENCE Resort Spa-ról, ahol második alkalommal vagyok. Volt szerencsém az országban több helyen járni, így ezt a helyet a körülményei miatt, mivel tóparton van, környezete romantikus, wellnesse átlagon fölüliek közzé sorolom. Modern, színvonalas, változatos, több medence, ápolt, tisztaság az uralkodó. Éttermét is meg kell említenem, mert mint a szabadtűzi lovagrend, étkek -bírálója-, aki főzőversenyekre járok zsűrizni, ugyancsak átlagon felülinek minősítem, minden tekintetben, körülmények, változatos ételek és kiváló ízharmoniával rendelkeznek. ÖRÖMMEL TAPASZTALOM, HOGY EGYRE SZÍNVONALASAK A SZÁLLODÁINK ÉTTERMEINK, MELY NÖVELI AZ ORSZÁG LÁTOGATOTTSÁGÁT, TURISTA FORGALMÁT. Csak ajánlani tudom a szépet, jót szerető kirándulóknak.

Ittjártam.hu

2015. január 13.

Az egész család remekül érezte magát, 4 éves kisfiúnk a sok program, animátor, játszóház bűvöletéből alig akart hazamenni. Örömünkre szolgált, hogy magyarországi hoteleknél eddig nem látott vagy tapasztalt gyerekbarát a Velence Resort, valamint személyzete is. A pincérek, recepciósok, takarítók mindig rendkívül barátságosak és segítőkészek voltak, a szakácsok pedig mindig remekül főztek, jó hírnevüket visszük tovább!

Sikerekben gazdag boldog új évet szeretnénk kívánni, s reméljük, hogy a közeljövőben újra ellátogatunk Önökhöz!

E-mail

2014. december 08.

Avval kezdődött, hogy a gyermekeim nyaggattak, ők még sosem voltak wellnessezni. Körülnéztem a neten az aktuális ajánlatok között és megtaláltam a Hotel Velence Resort & Spa "Minimax nap" ajánlatát. Mivel már párommal kettesben töltöttünk itt egy csodás hétvégét, gondoltam egye fene a gyerekeknek is biztos jó lesz. Szó mi szó, nem jó egyenesen SZUPER volt, a srácok ahogy meglátták az inpozáns épületet, azonnal belelkesedtek. A recepción szolgálatkész személyzet fogadott minket, akár csak legutóbb. A programok névben foglaltak szerint tényleg a gyerekekről szóltak. Játszóház, bábszínház, Mikulás (élő, szakállas, öreg, kedves), bőséges mikuláscsomag stb... A szálloda étterméről meg ne is beszéljünk, csak rébuszokban... Hatalmas választék (külön gyermek menü) kitűnő ételek, remek borok... A szálloda wellness részlege a fürdőhelyhez méltó, nagy medence, csendes gyógymedence, külön szauna részleg, sószoba, gőzkabin, aromaterápia stb... KITŰNŐ PROGRAM, I. OSZTÁLYÚ KISZOLGÁLÁS... Lehet hogy még visszajövünk!

Ittjártam.hu

2014. december 01.

Csodálatos 4 napot töltöttünk a szállodában, amely tökéletesen alkalmas a teljes kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre. Már a fogadásnál nagyon kedves, felkészült személyzet fogadott és ott tartózkodásunk alatt végig ezt tapasztaltuk a takarítóktól a felszolgálókon át, mindenhol. A szoba tágas, kényelmes, tea és kávébekészítés volt kényeztetésül. A wellness minden igényt kielégít, a bioszaunán, a sókamrán át a különböző hőfokú és méretű - kinti és benti - medencén át. Sok kisgyerek volt, de nem zavartak, eloszlott a sok apróság a nagy vízben. Az étterem a négy csillagot felülről "üti" minőségben, mennyiségben, választékban az elvárásokon még túl is teljesít, melyet fokozni csak a felszolgálók kedvessége, mosolya tudott. Bátran ajánlom minden korosztálynak, csodás kikapcsolódási lehetőség.

Ittjártam.hu

2014. november 24.

Kedves Vendéglátóink! 3 felejthetetlen napot töltöttünk Önöknél! Köszönjük szépen a szép környezetet, a finom ételeket, a kedves személyzetet és a sok-sok élményt, amivel gazdagodott 3 éves kisfiunk és persze mi is! 

Visszatérünk még! További sok sikert Önöknek!

Facebook

2014. július 23.

Nagyon szeretek kellemesen csalódni.....és a Velence Resort Spa-ban eltöltött néhány nap egy minden szempontból kellemes csalódás volt.

 Hotel minden része jól szervezett működést sugároz. A személyzet természetes (nem erőltetett) figyelmessége és udvariassága, a meggyőző rend, tisztaság és biztonság, valamint természetesen a hotel által nyújtott sokrétű szolgáltatás mind igazolja a 4 csillagos besorolást. A medencék elhelyezése, nagysága, sokfélesége a nap minden szakában, tömegjelenetek nélküli, érdekes és nagyon élvezetes időtöltést jelent gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A tó partja is nagyon szépen rendezett és különösen tetszett a kiváló érzékkel elhelyezett parti grill büfé, a palacsintázó, a fagyizó a kültéri sakk és foci pálya stb. Nagyon jól átgondolt tervezés eredménye. A szobák kialakítása, a bútorzat, beleértve az ágyak, beleértve a pótágy és az ágynemű minősége is kifogástalan.

Igazi családbarát hotel. Az animátor csapat nagyon érdekes, lelkesen és jól irányított programokkal színesíti a felnőttek és a gyerekek időtöltését. 

Nem szeretném elfelejteni az éttermi szolgáltatások kiváló színvonalát sem. Részletekre menően igényes és átgondolt ez is. Igazán sok mindent megkostoltunk.... tetszett a reggeli választék, a sok friss, jó minőségű gyümölcs, a vacsora választék, a hideg és meleg előételek, a saláták, a gourmet minőségű főételek, a gyerekek részére kialakított meleg étel cséving sarok....és az is, hogy a kimért fehér bor is megfelelő hőmérsékletű és jó minőségű volt...de a parti fagyi, hot dog, palacsinta...a koktél (alkohol mentes is!) választék a bárban...vagy akár a megfelelő módon és csészében felszolgált herbal tea mind-mind elsőrangú minőségű volt 

Egy szó mint száz nagyon jól éreztem magam és máskor is nagyon szívesen megyek!!!!

E-mail

2014. július 20.

★★★★★ Nagyon jó szálloda, színvonalas szolgáltatásokkal, remek konyhával, minden igényt kielégítő wellness részleggel. Kedves, udvarias személyzet, kiváló animációs csapat. Igazi gyermekparadicsom, csak ajánlani tudom!!!!

Facebook

2014. július 08.

Fantasztikus hetet töltöttünk a szállodában. A gyerekek nagyon sok élménnyel gazdagodtak, külön dícséret illeti az animátor csapatot. Viszlát jövőre :-)

Facebook